About us 2019-10-05T12:43:16+00:00

Om KM Optics

KM Optics blev grundlagt i foråret 2017 af 2 danske øjenlæger der dengang arbejdede sammen på øjenklinikken, Rigshospitalet. Ideen kom efter utallige sparekrav i det danske sundhedsvæsen hvor læger og sygeplejersker konstant skal løbe stærkere og være mere effektive alt imens overpriserne for udstyr ikke så ud til at ændre sig.

KM Optics er stolt over at kunne vurdere, teste og finde udstyr der har præcis samme kvalitet som de hidtidige mest anerkendte producenter af udstyr men til en lavere pris.

Teamet bag KM Optics indgår hvert år i certificeringsprocesser og uddannelser for at kunne leve op til de krav til kvalitetssikring af udstyr og service.

Hos KM Optics vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til valg af oftalmologisk udstyr.

 

Derfor har vi fokus på:

  •     Kvalitet: Alle vores produkter er af markedets højeste kvalitet til prisen, og vi sørger for altid at have kendskab til de bedste produkter på markedet.
  •     Pris: Vores indgående kendskab til markedet og branchen gør, at vi kan tilbyde oftalmologiske produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.
  •     Service: Service er naturligvis altid en forudsætning for at du kan være tryg og fokusere på dine patienter og kunder. Derfor er KM Optics meget fokuseret på at kunne yde den bedste service.

 

Bag om KM Optics

KM Optics drives og udvikles af speciallæge Alexander Kyhnel der konstant opdaterer sig på den nyeste udvikling og har et indgående kendskab til stort set alt det udstyr som bruges på øjenafdelingerne, optikerforretninger og private øjenlægeklinikker rundt om i landet.

 

  •     Uddannet læge januar 2011 og herefter startet direkte i øjenlægespecialet.
  •     Arbejdet under speciallægeuddannelsen på Rigshopitalet-Glostrup, Rigshospitalet Blegdamsvej, Øjenafdelingen Næstved-Roskilde sygehus samt et stort antal privatklinikker på Sjælland.
  •     Har en fortid som uddannet håndværker og frygter derfor ikke selv den største tekniske udfordring og har således en særdeles kompetent tilgang til opgaverne.  

 

KM Optics har desuden tilknyttet den nødvendige support inden for teknik, jura, it og salg.

I alt arbejder 4 dygtige konsulenter på konstant at forbedre KM Optics.