CataRhex 3

Oertli’s kirurgiske platform CataRhex 3 viser imponerende, at gode platforme undertiden kan være meget små. Med hidtil uopnåelig kompakthed og en letvægt på fem kg er CataRhex 3-enheden konstant gearet til mobilitet og bærbarhed – uden at indgå kompromis med ydeevnen. easyPhaco-teknologi sikrer sikker og effektiv emulsifikation. Takket være HF-kapselotomitipset er kapslorhexis blevet utroligt let. I I/A-tilstand sikrer CortexMode endnu større sikkerhed. En kompressor er integreret til anterior vitrektomi, og ved glaukomkirurgi sikrer HFDS-applikationen fremragende langtidsresultater.

Gør forskellen – med CataRhex 3 af Oertli.

Lille platform, stor ydelse

CataRhex 3 fra Oertli er en konsekvent kompakt og bærbar kirurgisk platform til grå stær og glaukomkirurgi. Hele kernen af Oertlis innovative kraft er skjult i et imponerende lille hus. Den perfekt præcise flowkontrol, den kraftige ydeevne og den høje brugervenlighed af CataRhex 3, gør det til det ideelle udstyr i øjenkirurgi – i enhver situation overalt.

Fluidics – brugt perfekt

Det er med god grund, at Oertli betragtes som den innovative leder inden for øjenkirurgi, når det kommer til at udnytte fluidics og fysik bedst muligt, bevises også  på CataRhex 3. Fluidics-konceptet arbejder med fysiske love på en konsekvent måde og gør yderligere softwaremanipulation unødvendig. CataRhex 3-enheden er heller ikke pålidelig af komplicerede elektronik- og sensorsystemer. Takket være den perfekte flowkontrol og det peristaltiske princip udvikler CataRhex 3 utrolig præcision og enorm kraft, med easyPhaco, i phaco-emulsifikation, og i I/A og anterior vitrektomi. Flowet kan styres i trin på 0,1 ml. Med den innovative CortexMode kan I/A-vakuumet opbygges øjeblikkeligt, og flowet kan ikke desto mindre være nøjagtigt begrænset. Vakuumsensoren integreret i rørsystemet sikrer pålidelig overvågning.

Den multifunktionelle pedal

Den stærke multifunktionelle pedal i CataRhex 3 muliggør pålidelig og præcis styring og kontrol af systemet ved at foretage enkle fodbevægelser. Pedalen er vandtæt, kræver meget lidt plads og vejer kun 2,6 kg. Det kan let flyttes til side med foden og sikrer træthedsfri drift.

Præcis flowstyring

Flowkontrollen af den peristaltiske pumpe i CataRhex 3 giver perfekt kontrol og absolut præcision. Vakuumopbygning sker på utrolig kort tid. I deres fineste form bliver flow og vakuum derefter et dynamisk værktøj, der giver mulighed for utroligt hurtig og præcis operation i det forreste segment.

Enkel og sikker betjening

Især i usædvanlige situationer eller under tidspress er det vigtigt, at øjenkirurgi kan udføres enkelt og effektivt. Derfor er den kirurgiske platform CataRhex 3 konsekvent tilpasset brugervenlighed og gør det uden kompliceret menunavigation. Indtastninger og kommandoer kan let udføres med behageligt håndgribelige taster. Hver af de tydeligt arrangerede betjeningsknapper har altid den samme funktion, som kan aktiveres med det samme ved tastetryk. Dette sikrer, at det – når det skal gå hurtigt – faktisk går hurtigt.

Tilbehør i unik kvalitet

Som alle Oertli-enheder er CataRhex 3-kirurgisk platform et lukket system, der ikke kun omfatter perfekt matchende instrumenter, men også skræddersyet tilbehør til enheden. Den valgfri infusionsstang og det let monterbare instrumentbord gør CataRhex 3 til en fleksibel kirurgisk platform. Og den både praktiske og elegante taske sikrer let og behagelig transport af denne mobile enhed.

Instrumenter

Med CataRhex 3 er alt det der matcher samlet. Dette gælder især instrumenterne, der er perfekt integreret i det kirurgiske system. Håndtagene er af høj kvalitets titanium, er ergonomiske mestreværker, der demonstrerer skræddersyet perfektion i enhver henseende. Og EasyPhaco® er en succeshistorie for sig selv.