Faros

Faros-kirurgiske platform muliggør øjekirurgi på højeste niveau, mens den konstant forbliver behagelig og intuitivt betjenbar. Den nøjagtige flow-cutter gør kirurgens arbejde endnu enklere og sikrere end før. Den unikke SPEEPMode gør både flow og vakuum let kontrollerbart, hvilket kan prale med uovertruffen fluidics som et resultat. EasyPhaco-teknologien giver uovertruffen kammerstabilitet. HF-kapselotomien giver mulighed for en utrolig enkel capsulorhexis. Derudover har Faros en integreret HFDS-applikation til glaukomkirurgi, den innovative kontinuerlige flowcutter til traktionsfri glaslegeme fjernelse og opdateret LED-teknologi.

Make the difference – with Faros by Oertli.

Den kompakte platform til overlegne opgaver

Oertlis Faros-enhed er den effektive og kraftfulde kirurgiske platform til grå stær, vitrektomi og glaukomkirurgi. Enheden kan prale af stor perfektion, alsidighed og innovativ teknologi samt høj brugerkomfort. Den enestående funktionalitet findes i et kompakt design.

Perfekt kontrol af ”fluidics”

At udnytte bedst mulig brug af fluidics og de fysiske love har altid været et særligt træk ved Oertli, som resulterede i etablering som en innovativ leder inden for denne sektor af oftalmologi. I Faros-enheden er det imponerende fluidics-system uden tvivl et af nøgleelementerne for denne platforms enestående ydeevne. Den bruger de fysiske love på en perfekt måde og er derfor ikke pålidelig af kompliceret elektronik og sensorsystemer, der er tilbøjelige til fejl. Den perfekte strømningskontrol og peristaltiske princip muliggør fineste kontrol og absolut præcision. Pumpens overvældende styrke skaber om nødvendigt høj hastighed og sugeeffekt. Hygiejne og fravær af kontaminering sikres til enhver tid som et resultat af det lukkede trykmålesystem. Den unikke SPEEPMode gør både flow og vakuum let kontrollerbart, hvilket kan prale med uovertruffen fluidics som et resultat.

Den kraftige pedal

Med Faros-enhedens dobbelt lineære pedal kan kirurger stole på en følsom, multifunktionel og meget effektiv kontrolenhed. Pedalen absorberer alle bevægelser af din fod på en træthedsfri måde og kan prale af uovertruffen præcision, selv med svære manøvrer. Derudover er det et pålideligt kontrolcenter med en imponerende række funktioner. Du kan nemt definere pedalens kommandoer selv – for eksempel skifte mellem programmer, modulering af power eller ændring af flaskehøjden. Således kan du komfortabelt gemme og hente præferencer for op til 50 kirurger.

Præcis flowstyring

Den perfekte flowkontrol af det peristaltiske princip muliggøre den ypperste grad af kontrol og absolut præcision. Pumpens enestående højtydende kapacitet giver mulighed for hastighed og sugekraft, hvis det er nødvendigt – ved at bruge EasyPhaco® i det forreste segment og ved hjælp af Caliburn trocar-systemet og den kontinuerlige flow-cutter i det bageste segment.

Den unikke SPEEP-Mode er baseret på et peristaltisk pumpesystem, men hjulet kan drejes i begge retninger. Både flowet (op til 50 ml / min) og vakuumet (op til 600 mmHg) kan doseres nøjagtigt ved hjælp af SPEEPMode.

Pumpehjulet kan udløses øjeblikkeligt og tilbyder meget fine manipuleringsmuligheder både i det forreste og bageste segment. Kirurgen kan kontrollere holdekraften (vakuum) meget præcist via pedalen. Flowet kan indstilles som en konstant værdi i SPEEP-Mode og kan aktivt reguleres under operationen med Faros-systemet.

Enkel og sikker betjening

Uanset om det er kataraktkirurgi, vitreoretinal kirurgi eller glaukomkirurgi – hvis der udføres operationer, er der ikke tid til at kæmpe med komplekse menustrukturer eller vanskeligt håndterbare operationelle processer. Brugerfladen skal køre glat og effektivt. Derfor er Faros-kirurgiske platform fuldt og fokuseret på brugervenlighed. Indtastninger og kommandoer kan udføres via behagelige håndgribelige taster. Hver af de omhyggeligt arrangerede kommandotaster har altid den samme funktion, som kan aktiveres med det samme ved tastetryk. Der er ingen hurtigere eller klarere måde – dette er DirectAccess.

Goodlight LED-teknologi

Ved vitrektomi-operation er det vigtigt, at kirurgen kan se tingene tydeligt. Samtidig skal patientens øje påvirkes så lidt som muligt. De lyskilder, der generelt bruges i øjenkirurgi, er LED, xenon, halogen og metalhalogenid. Oertli er afhængig af LED-teknologien, der tilbyder en perfekt blanding til visualisering, kontrastsyn og sikkerhed.

Tilbehør i unik kvalitet

Som alle Oertli-enheder er Faros-kirurgiske platform et lukket system, der ikke kun omfatter perfekt egnede instrumenter, men også skræddersyet tilbehør til enheden. Det praktiske instrumentbord giver meget plads og kan let placeres til side, hvis det ikke er nødvendigt. Det gennemsigtige beskyttelsesdæksel sikrer, at Faros er godt beskyttet mod støv og snavs.

Instrumenter

Alt, der matcher, er samlet på Faros-enheden. Dette gælder instrumenter i særlig høj grad. Alle instrumenter er perfekt integreret i det kirurgiske system. Håndtagene er af høj kvalitets titanium og er ergonomiske mesterværker, der demonstrerer skræddersyet perfektion i enhver henseende. Caliburn trocar-systemer er meget skarpe og muliggør fremragende sårstramhed. Og easyPhaco er en succeshistorie for sig selv.