Om os

Om KM Optics

KM Optics blev grundlagt i foråret 2017 af speciallæge Alexander Kyhnel, og teamet er i dag stolte over at kunne vurdere, teste og tilbyde udstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

Bag om KM Optics

Teamet bag KM Optics indgår hvert år i certificeringsprocesser og uddannelser for at kunne leve op til de krav til kvalitetssikring af udstyr og service.

KM Optics drives og udvikles af speciallæge Alexander Kyhnel som har et indgående kendskab til udstyret på det globale marked, og som der bruges på øjenafdelingerne, optikerforretninger og private øjenlægeklinikker landet over.

  • Uddannet læge 2011 og herefter startet direkte i øjenlægespecialet.
  • Arbejdet under speciallægeuddannelsen på Rigshopitalet-Glostrup, Rigshospitalet Blegdamsvej, Øjenafdelingen Næstved-Roskilde sygehus samt et  stort antal privatklinikker på Sjælland.

KM Optics har desuden tilknyttet den nødvendige support inden for teknik, jura, it og salg. Vi lever op til de skærpede krav og regulativer, der gælder for det optiske marked.

KM OPTICS mission er at tilbyde fremragende produkter til det optiske marked i samarbejde med vores højt kvalificerede producenter.
Vi leverer altid høj service og synlig kvalitet til konkurrencedygtige priser

Når du vælger KM Optics, er du garanteret:

Oftalmologisk udstyr og produkter af højeste kvalitet til prisen

Vi ved, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til professionel behandling af øjensygdomme – for læger, optikere, for såvel som patienter. Derfor er vores produkter nøje udvalgt baseret på omfattende viden, indsigt og erfaring fra uddannet og praktiserende øjenlæger. 

Konkurrencedygtige priser

Den teknologiske udvikling inden for oftalmologisk udstyr betyder, at der hele tiden tilbydes nye og bedre produkter. Hos KM Optics sætter vi en ære i at følge med den teknologiske udvikling, så vi til hver en tid kan tilbyde dig markedets bedste produkter til markedets bedste priser.

Service-løsning af certificeret tekniker

Alle vores produkter indeholder naturligvis en service-løsning, der omfatter både levering, installation og montering samt løbende vedligehold og reparation. 

Ekspert-rådgivning i valg af produkter

Hos KM Optics får du professionel råd og vejledning fra uddannet og praktiserende øjenlæge, der har førstehåndskendskab til kravene til oftalmologisk udstyr hos både øjenlæger, klinikker og patienter.

Service

Vi står for alt fra levering, montering og installation til løbende vedligehold, support og service.

KM Optics har den nødvendige ekspertise der skal til for at varetage alle tænkelige opgaver i såvel optikerbutikker, øjenlægeklinikker til sygehusafdelinger.

Vi lever op til de skærpede krav og regulativer, der gælder, og er også klar til de kommende stramningerne for medicinsk udstyr.

Vi ved, at velfungerende udstyr er afgørende for, at du som øjenlæge eller optiker kan yde en professionel behandling. Derfor er service og garanti naturligvis inkluderet i alle vores produkter og indebærer:

  •     Levering, installation og montering
  •     Løbende vedligehold og reparation i garantiperioden
  •     Direkte kontakt til fast tekniker, der både er certificeret og evt uddannet øjenlæge
  •     Garanti

Har du særlige servicebehov, skræddersyr vi naturligvis også gerne en løsning til dig.

Ring til os på 31340453

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.