VOLK linser

Volk patenterede i sin tid deres dobbelt atmosfæriske design på linsen, der tilbyder klare og forvrængningsfrie visninger i høj opløsning. De fortsætter med at sætte standarden i dag indenfor optisk udstyr og derfor består meget af vores sortiment af deres produkter.

 

I vores sortiment tilbyder vi 4 forskellige typer af Volk linser:

  • Contact linser
  • Gonio linser
  • Non Contact linser
  • Surgical linser

 

Herunder kirurgi-kategorien tilbyder vi contact linser og surgical linser. Hvis du søger Gonio- eller non contact linser, så kan du finde dem i diagnostik-kategorien her.

 

 

Få blandet volk lens set

Alt afhængigt af dit arbejde kan nødvendigheden for de forskellige slags linser variere. I nogle tilfælde ville det give bedst mening at håndplukke de enkelte, du skal bruge meget. I andre tilfælde har du brug for at være så fleksibel som muligt i dit udvalg af linser.

 

Hvis du har brug for en bred blanding af forskellige linser, så giver det mening at bestille et volk lens set. Her er det muligt at få et sæt af lige præcis den blanding af linser, som du har brug for.

 

Her kan du vælge mellem:

  • VTE
  • VDGTWF
  • WF
  • HM
  • Clearfield

 

Der er allerede nogle standard volk lens set, som du kan bestille med det samme. Men hvis du ønsker en løsning udover disse, så kan du kontakte os.

 

 

Hvad er dobbelt atmosfæriske linser og hvorfor er de bedre?

Linser med sfæriske overflader har i sagens natur perifere objektivforvrængning. Dobbelte asfæriske linser anvender asfærer på begge overflader, hvilket giver en overlegen fokusdybde/stereopsis og minimerer forvrængninger for at give et klart udsyn på tværs af hele linsen.

 

 

Hvorfor er der så mange forskellige linser?

Hver linse har en unik optisk profil, som tjener en formål at give dig mulighed for at se forskellige synsfelt ved forskellige forstørrelser. Disse to parametre (field of view og forstørrelse) giver forskellige fordele afhængigt af anvendelsesformålet. Selv om nogle objektiver kan give dig en god balance mellem forstørrelse og field of view, kan intet enkelt objektiv give dig alt.

 

Linser som 20D, 90D og 78D er normalt de første linser, som du lærer på, da de giver en god balance mellem synsfelt og forstørrelse og vil hjælpe dig med at mestre teknikken med at håndtere objektivet. Efterhånden som du får mere færdighed, vil du blive mere effektiv ved at tilføje flere objektiver.

 

 

Hvordan rengøres Volk linser?

For ikke-kontaktlinser som BIO- og spaltelinser anbefaler Volk, at linsen skylles med koldt til lunkent vand eller med destilleret vand for at fjerne partikler og rense med en mild sæbe. Linsen kan tørres ved at bruge en fnugfri, blød bomuldsklud i urets retning. Rengør altid i urets retning for at undgå at løsne objektivringen. Vær forsigtig med at vandtrykket ikke er for højt for at undgå at beskadige den antireflekterende belægning. Brug ikke en mikrofiberklud da disse med tiden har tendens til at samle snavs og støv, som kan beskadige den antireflekterende belægning på linsen.

 

Volk opfordrer også til altid til at følge de godkendte rengøringsmetoder på producentens hjemmeside for at passe ordentligt på dine linser og tillade dem til at holde dig længe. For linser med en kontakt element som Gonio- eller laserlinser skal du altid følge den godkendte rengørings- og plejeanvisninger, der er inkluderet i IFU (brugsanvisning), der følger med hver linse.

 

 

Kan man fikse ridser i linser?

Ridsede linser kan ikke repareres og linserne kan ikke lakeres igen. Volk anbefaler selv, at man ikke bruger mikrofiberklude til rengøring, da disse normalt optager snavs og er den vigtigste synder, der fører til beskadigelse af linsen over tid.

 

 

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.