Spaltelamper

Spaltelamper til undersøgelse af øjet – herunder hornhinden, regnbuehinden og linsen. Med ekstraudstyr i form af specielle kontaktglas eller forstørrelsesglas kan disse spaltelamper også bruges til undersøgelse af kammervinklen og indvendigt i øjeæblet herunder nethinden. Måling af indre væsketryk i øjet kan foregå med spaltelampe og særligt tilbehør – se hertil brochurer eller kontakt os.

Beskrivelse af vores spaltelampe modeller

Spaltelamper kommer i forskellige typer og størrelser. Det er muligt at vælge lige den, som du har brug for i dit arbejde. Det vigtigste ved valg af spaltelampe er nemlig, at den kan alt dét, du har brug for, at den skal. Derfor er nedenfor en kort præsentation af de forskellige modeller, som du kan få her.

 

Håndspaltelampe SK-LB

Denne model er en mindre, bærbar spaltelampe, som er nem og fleksibel at anvende. Du har mulighed for at betjene den med én hånd ved hjælp af dens one-touch forstørrelsesknap.

Selvom det er en mindre model, så tilbyder den stadig god optisk ydeevne med høj definition i billederne. Den kan også arbejde uafbrudt i 4 timer, inden du behøver at oplade den. Det er altså ikke et kompromis at gå med denne model overhovedet.

 

MediWorks S360

Denne model er en mere avanceret spaltelampe og er også større end håndspaltelampe SK-LB. Selvom den kan lidt mere, så er den stadig nem at betjene grundet dens ergonomiske design.

Med dens brede vifte af lysfiltre koblet sammen med justerbar lysstyrke får du det optimale resultat ud af dit arbejde.

 

RS-300

Denne Rexxam spaltelampe kommer af RS-serien og er det holistiske valg grundet dens alsidige funktionaliteter og at den har en forholdsvis nem at betjene.

Dette er den primære model af 3 – der findes også RS-500 og RS-5000, som nævnes nedenfor. Selvom det er den primære model, så tilbyder RS-300 spaltelampen stadig det samme niveau af høj ydeevne og funktioner.

 

RS-500

Den anden model i RS-serien er lige så nem og alsidig som den primære RS-300 model. Forskellen ligger i, at dette er den kompakte model med blandt andet 5 trins forstørrelser, hvor den primære model har 3.

RS-500 spaltelampen er modellen i RS-serien med lav belysning med flerlagret optisk system, der leverer fantastiske observationer og nøjagtig diagnosticering.

 

RS-5000

Dette er den sidste og største model i RS-serien. Den leverer højkvalitetsoptik og har alsidige funktioner ligesom de andre modeller samtidig med, at den kan endnu mere.

Denne topmodel tilbyder høj belysning og kommer med flere muligheder i forhold til spaltelængde og spaltehældning, har ND filter tilknyttet, tilbyder UV-skæring og meget andet.

 

S390L

Denne spaltelampe er et diagnosticeringssystem til tørre øjne, der tilbyder omfattende undersøgelse af øjenoverfladen.

S390L kommer med AI analyse af meibomiske kitler, optiske billeder i HD, fuld analyse af tørre øjne på hornhinden, øge den positive rate af tidlig farvning af hornhindeepitelet m.m.

 

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.