VELA klinik stole

VELA er dansk produceret høj kvalitets klinik stole som kan tilpasses ethvert behov. Sælges til faste lave priser. Kontakt for yderligere info.

Vedligeholdelse

Et årligt eftersyn af dine klinik stole anbefales for at tjekke efter for defekte og/eller slidte dele. Alle indstillelige dele bør også regelmæssigt efterspændes. Vejledninger hertil findes her.

 

Hjul

Med jævne mellemrum anbefales det at efterse klinik stolenes hjul og rense for trådrester eller andre lignende urenheder.

 

Stel

Stellet anbefales at rengøres med lunket vand blandet op med pH-neutral sæbe.

 

Polsteroverflader

For klinik stole med forskellige overflader gælder forskellige regler til vedligeholdelsestilgange.

 

  • Stof: Stofoverflader skal rengøres via kemisk rens, der er beregnet til at ranse møbler, eller med en våd klud.
  • Kunststof/kunstlæder: Disse overflader skal rengøres med en våd klud, der er tilsat vand og eventuelt mild sæbe.
  • Læder: Læderoverflader skal ikke rengøres med nogen form for rengøringsmiddel, men skal i stedet støvsuges eller børstes med en blød børste.
  • Medicinske tekstiler: Ligesom læder skal disse overflader ikke rengøres med rengøringsmidler, men med støvsugning og blød børstning i stedet. Her kan du dog supplere med desinfektionsmiddel samt afspritning, hvis det skal være ekstra grundigt.

 

Genbrugshjælpemiddel

En Vela klinik stols forventede levetid er omkring 5 år, hvis den anvendes som tilsigtet. Men når den med tiden bliver så slidt, at du ikke kan bruge den mere, så kan den genbruges.

Vela klinik stole indeholder nemlig materialer, som skal bortskaffes i overensstemmelse med lokal lovgivning. Den må altså ikke bortskaffes på samme måde som standard husholdningsaffald.

 

 

Advarsler ved brug af VELA klinik stole

Advarsler for brug af Vela klinik stole

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.