CataRhex3

Kategorier ,

Oertli’s kirurgiske platform CataRhex 3 viser imponerende, at gode platforme undertiden kan være meget små. Med hidtil uopnåelig kompakthed og en letvægt på fem kg er CataRhex 3-enheden konstant gearet til mobilitet og bærbarhed – uden at indgå kompromis med ydeevnen. easyPhaco-teknologi sikrer sikker og effektiv emulsifikation. Takket være HF-kapselotomitipset er kapslorhexis blevet utroligt let. I I/A-tilstand sikrer CortexMode endnu større sikkerhed. En kompressor er integreret til anterior vitrektomi, og ved glaukomkirurgi sikrer HFDS-applikationen fremragende langtidsresultater.

Gør forskellen – med CataRhex 3 af Oertli.

Lille platform, stor ydelse

CataRhex 3 fra Oertli er en konsekvent kompakt og bærbar kirurgisk platform til grå stær og glaukomkirurgi. Hele kernen af Oertlis innovative kraft er skjult i et imponerende lille hus. Den perfekt præcise flowkontrol, den kraftige ydeevne og den høje brugervenlighed af CataRhex 3, gør det til det ideelle udstyr i øjenkirurgi – i enhver situation overalt.

Fluidics – brugt perfekt

Det er med god grund, at Oertli betragtes som den innovative leder inden for øjenkirurgi, når det kommer til at udnytte fluidics og fysik bedst muligt, bevises også  på CataRhex 3. Fluidics-konceptet arbejder med fysiske love på en konsekvent måde og gør yderligere softwaremanipulation unødvendig. CataRhex 3-enheden er heller ikke pålidelig af komplicerede elektronik- og sensorsystemer. Takket være den perfekte flowkontrol og det peristaltiske princip udvikler CataRhex 3 utrolig præcision og enorm kraft, med easyPhaco, i phaco-emulsifikation, og i I/A og anterior vitrektomi. Flowet kan styres i trin på 0,1 ml. Med den innovative CortexMode kan I/A-vakuumet opbygges øjeblikkeligt, og flowet kan ikke desto mindre være nøjagtigt begrænset. Vakuumsensoren integreret i rørsystemet sikrer pålidelig overvågning.

Den multifunktionelle pedal

Den stærke multifunktionelle pedal i CataRhex 3 muliggør pålidelig og præcis styring og kontrol af systemet ved at foretage enkle fodbevægelser. Pedalen er vandtæt, kræver meget lidt plads og vejer kun 2,6 kg. Det kan let flyttes til side med foden og sikrer træthedsfri drift.

Præcis flowstyring

Flowkontrollen af den peristaltiske pumpe i CataRhex 3 giver perfekt kontrol og absolut præcision. Vakuumopbygning sker på utrolig kort tid. I deres fineste form bliver flow og vakuum derefter et dynamisk værktøj, der giver mulighed for utroligt hurtig og præcis operation i det forreste segment.

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.