Faros

Kategorier ,

Faros-kirurgiske platform muliggør øjekirurgi på højeste niveau, mens den konstant forbliver behagelig og intuitivt betjenbar. Den nøjagtige flow-cutter gør kirurgens arbejde endnu enklere og sikrere end før. Den unikke SPEEPMode gør både flow og vakuum let kontrollerbart, hvilket kan prale med uovertruffen fluidics som et resultat. EasyPhaco-teknologien giver uovertruffen kammerstabilitet. HF-kapselotomien giver mulighed for en utrolig enkel capsulorhexis. Derudover har Faros en integreret HFDS-applikation til glaukomkirurgi, den innovative kontinuerlige flowcutter til traktionsfri glaslegeme fjernelse og opdateret LED-teknologi.

Make the difference – with Faros by Oertli.

Den kompakte platform til overlegne opgaver

Oertlis Faros-enhed er den effektive og kraftfulde kirurgiske platform til grå stær, vitrektomi og glaukomkirurgi. Enheden kan prale af stor perfektion, alsidighed og innovativ teknologi samt høj brugerkomfort. Den enestående funktionalitet findes i et kompakt design.

Perfekt kontrol af ”fluidics”

At udnytte bedst mulig brug af fluidics og de fysiske love har altid været et særligt træk ved Oertli, som resulterede i etablering som en innovativ leder inden for denne sektor af oftalmologi. I Faros-enheden er det imponerende fluidics-system uden tvivl et af nøgleelementerne for denne platforms enestående ydeevne. Den bruger de fysiske love på en perfekt måde og er derfor ikke pålidelig af kompliceret elektronik og sensorsystemer, der er tilbøjelige til fejl. Den perfekte strømningskontrol og peristaltiske princip muliggør fineste kontrol og absolut præcision. Pumpens overvældende styrke skaber om nødvendigt høj hastighed og sugeeffekt. Hygiejne og fravær af kontaminering sikres til enhver tid som et resultat af det lukkede trykmålesystem. Den unikke SPEEPMode gør både flow og vakuum let kontrollerbart, hvilket kan prale med uovertruffen fluidics som et resultat.

Den kraftige pedal

Med Faros-enhedens dobbelt lineære pedal kan kirurger stole på en følsom, multifunktionel og meget effektiv kontrolenhed. Pedalen absorberer alle bevægelser af din fod på en træthedsfri måde og kan prale af uovertruffen præcision, selv med svære manøvrer. Derudover er det et pålideligt kontrolcenter med en imponerende række funktioner. Du kan nemt definere pedalens kommandoer selv – for eksempel skifte mellem programmer, modulering af power eller ændring af flaskehøjden. Således kan du komfortabelt gemme og hente præferencer for op til 50 kirurger.

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.