HEINEomega600

Kategorier ,

Der findes så meget at opdage inde i øjet. Og ofte kan små detaljer gøre en stor forskel. Derfor giver HEINE dig den bedste optik, det skarpeste billede og pålidelige farver. Sammen med evnen til at undersøge hele nethinden, herunder den fjerne periferi.

Ny visionBOOST til grå stær-patienter: mere tillid til diagnosen, når patienter med medieopacitet undersøges. Kan beviseligt levere op til 20 % bedre billede af nethinden hos patienter med grå stær*: uanset omstændighederne, arbejdes der altid med den optimale lysstyrke for både patienten og øjenlægen.

Det nye HEINE OMEGA 600 er det letteste højkvalitets indirekte oftalmoskop og med den bedste brugskomfort. Det meget kompakte lithiumpolymerbatteri leverer topydelse med op til 8 timers driftstid. Med alle kabler og elektronik integreret i det nye pandebånd er dette oftalmoskop det sidste nye.

Vores banebrydende Stereoscopic Adjustment Technology giver en bedre 3D-billedbehandling af både udvidede og ikke-udvidede pupiller – selv hos nyfødte og for tidligt fødte.

Personlig tilpasning: ergonomisk placering af styring og justering, opsætning til både højre- og venstrehåndede brugere og flip-up-funktion, så du kan fokusere din opmærksomhed på patienten

Nem og effektiv desinfektion: smoothSURFACE betyder integreret elektronik uden åbninger

Langsigtet investering på grund af det robuste design: legendarisk HEINE-holdbarhed, vedligeholdelsesfri (støvtæt optik), optikken solidt monteret på en aluminiumsramme, unik termisk styring af LEDHQ

5 års garanti

Blænder: HEINE Diffusor, lille, mellemstor og stor cirkel
Filtre: gul (for lysfølsomme patienter), rødfri og blå

Se specifikationer

Hent Brochure

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.