OS4

Kategorier ,

OS4 bruger de fysiske og hydrodynamiske love for at gøre øjenkirurgi sikrere, lettere og mere effektiv end nogensinde før. Enhedens kerneelement er et 3 pumpesystem med vakuum-, flowstyring og dens innovative SPEEPMode, der sikrer meget præcise manøvrer med maximal sikkerhed. Alle instrumenter er perfekt integreret i systemet: banebrydende LED-teknologi giver optimal visualisering, den kontinuerlige flow cutter sikrer traktionsfri glaslegeme fjernelse, og den fuldt integrerede 532 nm endo-laser åbner nye muligheder inden for laserstyring. EasyPhaco® er en succes i sig selv.

Making the difference – with the OS 4 by Oertli.

Platformen til alle indgreb

OS4 fra Oertli er en kraftfuld og effektiv alt-i-én-platform til grå stær, glaukom og vitreoretinal kirurgi. Som en alsidig og brugerspecifik OR-enhed fungerer OS4 som kirurgens udstrakte hånd og udfører sine ordrer og instruktioner perfekt.

Systemet inkorporerer innovative teknologier til den mindste detalje. Tænkt, udviklet og realiseret af Oertli® i Schweiz.

Styrken ved ”fluidics”

Fluidics kan skabe fremragende resultater, især ved vitrektomi og phaco-kirurgi. Oertli er uden sammenligning den innovative leder inden for dette område, hvilket bedst demonstreres af SPEEPMode. Pumpesystemet ligner den peristaltiske pumpe, men gør dog brug af fordelene ved vakuumkontrol. I SPEEPMode styres vakuumet af operatøren, mens flowet holdes inden for forudindstillede grænser. Dette resulterer i kontrolleret holdekraft af fragmenter, høj effektivitet, optimalt flow – og dermed perfekt præcist arbejde i de forreste og bageste segmenter.

Den kraftige pedal

Den trådløse dual-lineære OS 4-pedal giver kirurger en meget følsom og kraftfuld effektiv kontrol. Pedalen kommer tæt på at være et ankelled, der optager alle bevægelser i din fod på en træthedsfri måde. Derudover er det et pålideligt kontrolcenter med seks hjælpekontakter, og du kan selv definere deres kommandoer. De integrerede højtydende batterier har en driftstid på op til 50 timer og sikrer tilstrækkelig effektivitet i flere arbejdsdage.

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.