OS4

Kategorier ,

OS4 bruger de fysiske og hydrodynamiske love for at gøre øjenkirurgi sikrere, lettere og mere effektiv end nogensinde før. Enhedens kerneelement er et 3 pumpesystem med vakuum-, flowstyring og dens innovative SPEEPMode, der sikrer meget præcise manøvrer med maximal sikkerhed. Alle instrumenter er perfekt integreret i systemet: banebrydende LED-teknologi giver optimal visualisering, den kontinuerlige flow cutter sikrer traktionsfri glaslegeme fjernelse, og den fuldt integrerede 532 nm endo-laser åbner nye muligheder inden for laserstyring. EasyPhaco® er en succes i sig selv.

Making the difference – with the OS 4 by Oertli.

Beskrivelse

Platformen til alle indgreb
OS4 fra Oertli er en kraftfuld og effektiv alt-i-én-platform til grå stær, glaukom og vitreoretinal kirurgi. Som en alsidig og brugerspecifik OR-enhed fungerer OS4 som kirurgens udstrakte hånd og udfører sine ordrer og instruktioner perfekt.

Systemet inkorporerer innovative teknologier til den mindste detalje. Tænkt, udviklet og realiseret af Oertli® i Schweiz.

Styrken ved ”fluidics”
Fluidics kan skabe fremragende resultater, især ved vitrektomi og phaco-kirurgi. Oertli er uden sammenligning den innovative leder inden for dette område, hvilket bedst demonstreres af SPEEPMode. Pumpesystemet ligner den peristaltiske pumpe, men gør dog brug af fordelene ved vakuumkontrol. I SPEEPMode styres vakuumet af operatøren, mens flowet holdes inden for forudindstillede grænser. Dette resulterer i kontrolleret holdekraft af fragmenter, høj effektivitet, optimalt flow – og dermed perfekt præcist arbejde i de forreste og bageste segmenter.

Den kraftige pedal
Den trådløse dual-lineære OS 4-pedal giver kirurger en meget følsom og kraftfuld effektiv kontrol. Pedalen kommer tæt på at være et ankelled, der optager alle bevægelser i din fod på en træthedsfri måde. Derudover er det et pålideligt kontrolcenter med seks hjælpekontakter, og du kan selv definere deres kommandoer. De integrerede højtydende batterier har en driftstid på op til 50 timer og sikrer tilstrækkelig effektivitet i flere arbejdsdage.

3-pumpesystem for højeste præcision
Den innovative pumpeteknologi med vakuum- og flowstyring er kernen i OS4. 3-pumpesystemet tilbyder ikke kun fordelene ved en Venturi- eller en peristaltisk pumpe, men kan også prale af den unikke SPEEPMode. Systemet sikrer kontrolleret flow og kontrolleret vakuum på samme tid. I fineste harmoni bliver flow og vakuum et dynamisk værktøj, der sikrer uovertruffen præcision ved kirurgi. I det forreste segment opnås perfektion ved hjælp af easyPhaco, i det bageste segment gør Caliburn trocar-kanyle systemet og den kontinuerlige flow-cutter perfektion mulig. Kun en kassette er nødvendig for alle funktioner og alle pumpesystemer, hvilket letter og accelererer OR-processer yderligere.

Enkel og sikker betjening
Uanset om det drejer sig om kataraktkirurgi, vitreoretinal kirurgi eller glaukomkirurgi – skal det udføres sikkert, let og effektivt. Kernen i OS4 er derfor absolut brugervenlighed. En 15-tommer berøringsskærm reagerer nøjagtigt, menunavigation er let og intuitiv og elementerne er tydeligt arrangeret. På denne måde kan operationspersonale pålideligt og effektivt hjælpe operatøren. Alle tilslutninger er foran og i samme driftshøjde. Kassetten indsættes automatisk. OS4 er klar til drift kun 15 sekunder efter den er tændt.

GoodLight LED-teknologi
God visualisering for kirurgen er vigtig ved vitreoretinal kirurgi. Samtidig skal øjet anstrenges så lidt som muligt. De lyskilder, der bruges i øjenkirurgi, er LED, xenon, halogen og metalhalogenid. Oertli er tilhænger af LED-teknologien, der kan prale af en optimal blanding af visualisering, kontrastsyn og sikkerhed.

Perfekt laserintegration
OS4 tilbyder en fuldt integreret 532nm endo-laser fra schweizisk produktion. Laseren er klar til drift inden for den kortest mulige tid og kan styres direkte ved hjælp af den dual-lineære pedal. Dette giver mere brugervenlighed, en forenklet opsætning og besparelse af plads og tid. Oertli tilbyder en bred vifte af laserprober, der er egnede til endo-laser – lige, buet, retningsbestemt og styrbar.

Tilbehør i unik kvalitet
Som alle Oertli-enheder er OS4 et lukket system, der ikke kun omfatter perfekt egnede instrumenter, men også skræddersyet tilbehør til enheden. Det store sammenklappelige instrumentbord giver en masse plads og kan let lægges til side, hvis du ikke bruger det. Det gennemsigtige beskyttelsesdæksel sikrer, at OS4 er godt beskyttet mod støv og snavs.

Instrumenter
Med OS4 kommer alt, hvad der matcher, sammen. Dette gælder instrumenter i særlig høj grad. Alle instrumenter er optimalt integreret i det kirurgiske system. Håndtagene er af høj kvalitets titanium og er ergonomiske mesterværker, der demonstrerer skræddersyet perfektion i enhver henseende. De utroligt skarpe Caliburn trocar-systemer sikrer fremragende selvlukkende incisioner. Og easyPhaco® er en succeshistorie for sig selv.

easyPhaco-teknologi

Send forespørgsel på produktet.

Kontakt os med din forespørgsel.